Često postavljanja pitanja - FAQ

Kojim danima radite? Koje je vaše radno vrijeme?

Night club Cube otvoren je petkom i subotom od 22:00 sata. Vrijeme zatvaranja je obično oko 04:00 sata.

Koja je starosna dob za ulazak u klub?

Svi gosti moraju biti punoljetni da bi ušli u klub. Ulazak osobama ispod 18 godina strogo je zabranjen. Svaki gost dužan je predočiti valjanu ispravu kojom dokazuje dob, ako se od njih to zatraži.

Što obući za izlazak u klub?

Jednostavno predlažemo: Dame, crna mala haljina i visoke pete uvijek dolaze u obzir. Gospodo, s jednostavnom košuljom, jeans-om i modernim patikama nećete pogriješiti.

Na koji način ostaviti svoje stvari i kapute u garderobu?

Na samom ulazu se možete obratiti hostesama da Vas upute do garderobe. Za svoje stvari ćete dobiti karticu s odgovarajućim brojem, da bi kasnije mogli preuzeti svoje stvari. Night club Cube ne odgovara za izgubljene kartice i izgubljenu odjeću.

Gdje se nalazi vaš parking?

Parking se nalazi ispred samog kluba. Cijena parkinga je 5 KM po večeri.

Što je zabranjeno unositi u klub?

Hrana, piće, lijekovi, opojna sredstva, selfie štap, profesionalni fotoaparati s izmjenjivim/odvojivim lećama, video kamerama (uključujući GoPro, naočale itd.), računala, igračke, rekviziti, oružje (uključuje vatreno oružje, papar sprej, džepni noževi) i svi oštri predmeti su zabranjeni. Zabranjeno je korištenje i posjedovanje marihuane u našim prostorijama. Gosti koji krše pravila mogu biti podvrgnuti odbijanju ulaska u mjesto događaja i od njih će se tražiti da napuste prostor bez naknade, i/ili podliježu pritvaranju ili uhićenju od strane službenih osoba. Night club Cube zadržava sva prava odbijanja ulaska na osnovu procjene.

Je li dopušteno konzumiranje cigareta u klubu?

Pušenje je dopušteno, međutim, ne dopuštamo konzumiranje težih narkotika, niti bilo kakve mehaničke uređaje za pušenje ili cigarete.

Koja je politika kluba o ilegalnim narkoticima?

Night klub Cube prema ovim stvarima nema nikakvu toleranciju. Ako je bilo koji zaposlenik ili gost svjedok situacije u kojoj se unutar i u neposrednoj blizini prostorija kluba koriste ili preprodaju ilegalni narkotici koraci su sljedeći: Sigurnost će biti obaviještena odmah. Gostu će se uskratiti ulazak u naš klub, u krajnjem slučaju pozivamo službene osobe da se prekršaj riješi putem zakona.

Sinoć sam izgubio/la (jaknu, ključ, novčanik, karticu, nakit i sl.). Možete li mi pomoći?

Za izgubljenje stvari se budite slobodni obratiti putem Facebook ili Instagram stranice. Ako smo pronašli Vaše stvari, bit će Vam vraćene. Night club Cube ne odgovara za izgubljenje stvari.

Koju vrstu glazbe mogu očekivati u klubu?

Night club Cube nudi niz glazbenih žanrova današnjih najutjecajnijih regionalnih i svjetskih izvođača. Za sva događanja provjerite stranicu Događaji za određene izvođače i događaje.

Kako mogu pronaći događaje koje nudite u narednom periodu?

Sve nadolazeće događaje možete pronaći na stranici Događaji, na našoj Facebook stranici ili Instagram profilu.

Kad sam unutra, mogu li izići i ponovno ući u klub?

Ponovni ulazak je uvijek dopušten, osim u slučaju određenih noći i događaja. Više o ponovnom ulasku ćete moći upitati osoblje na samu večer događaja.

Kome se mogu obratiti za bilo kakav upit?

Kako biste dobili adekvatan odgovor, za bilo kakav upit obratite nam se preko društvenih mreža našeg kluba (Facebook i Instagram). Također za razgovor smo dostupni svakodnevno od 10:00h do 18:00h na broj +387 63 100 400

Koje su prednosti VIP-a i Galerije?

VIP dio i Galerija imaju posebne pakete s prijemom, sjedećom garniturom, hranom, pićem te najboljim pogledom na klub. Vip i Galerija su jedini dio u klubu gdje imate mogućnost sjedenja. Sve ostale opcije rezervacija su stolovi bez sjedećih mjesta.

Kako izvršiti rezervaciju?

Molimo Vas da za više informacija i uputa kliknite OVDJE.

Kako postati VIP korisnik?

VIP korisnik možete postati tako što napravite 3 uspješne rezervacije u zadnjih 6 mjeseci ili ako dobijete pozivnicu.

Možete li mi pomoći oko cijena ponuda koje imate?

Cjenik i cjelokupnu ponudu pića i hrane koju nudimo možete pronaći OVDJE.

Imam problem s e-mailom i registracijom. Možete li mi pomoći?

Sve korake registracije možete pogledati OVDJE. Ako vam se problem ponavlja, budite slobodni kontaktirati nas putem e-maila [email protected]

Sinoć me fotograf uslikao, ali fotografija nije objavljena. Kako mogu doći do svoje fotografije?

Veći dio fotografija objavimo. Night club Cube ne garantira da ima sve vaše fotografije, ali ako želite dobiti svoju fotografiju molimo detaljan opis osoba i točno mjesto gdje ste bili. Fotografiju ćemo Vam rado proslijediti ako ju imamo.

Fotografija koju ste objavili mi se ne sviđa! Želim da ju uklonite.

Cijenimo svoje goste i želimo najbolje fotografije. Ako vam se fotografija ne sviđa, slobodno pošaljite link objave na Facebook ili Instagram stranicu putem poruke. Vaša fotografija će biti uklonjena u najkraćem roku.